Over Ons

ABC TAXI, STEEDS VOOR U ONDERWEG IN DE REGIO ROND GENT

ABC Taxi beschikt over een zeer gevarieerd wagenpark met verschillende luxewagens. Onze chauffeurs zijn behulpzaam en vriendelijk. We zorgen telkens voor een aangename en comfortabele rit naar uw bestemming.
___________________________________________________________________________________________________________________________________

Persoonlijke en verzorgde service zijn geen loze woorden voor ABC Taxi. Al onze taxichauffeurs zijn gediplomeerd en in het bezit van de nodige documenten. Hun jarenlange ervaring stelt hen in staat om u steeds op de meest efficiënte manier naar uw bestemming te brengen. Zo bespaart u kostbare tijd.

Naast het gewone personenvervoer, kan u bij ABC Taxi terecht voor meer gespecialiseerde diensten. We verzorgen zakenvervoer en vipbehandelingen. U kan bij ons zelfs een privéchauffeur huren voor uw eigen wagen.

Verkiest u liever een rit met één van onze luxewagens? Wij hebben een groot en divers aanbod aan prachtige wagens. Ook het leveren van koeriersdiensten behoort tot onze expertise. Wij garanderen u steeds de snelste levering.

Op deze website vindt u een volledig overzicht van onze leverbare diensten. U kan ons dagelijks bereiken via telefoon. We zijn de klok rond beschikbaar. Informeer zeker naar onze democratische prijzen en onze gespecialiseerde diensten.
Comments are Closed

Call Now Button